Jävla Japaner !

Hur dumma i huvet får man bli egentligen ? Ramma en midre båt/skepp och sedan fly därifrån medans båten sjunker tillsammans med besättningen ! Dessutom 14 dagar från land.


Bild på Ady Gil efter rammningen av det japanska valjaktsfartyget Shonan Maru No. 2
(som i bakrunden flyr från platsen).


Idag rammades SSCS (Sea Shepherd Conservation Society) nya båt "Ady Gil" (tidigare Earthrace) av det japanska valjaktsfartyget Shonan Maru No. 2 utanför sydpolens kust. Efter rammningen började sakta Ady Gil att ta in vatten för att slutligen sjunka.

Japanerna som bar ansvaret till händelsen drog genast iväg från platsen och lämnade kvar de sex besättningsmännen på den sjunkande båten. Fullständigt ansvarslöst enligt SSCS's grundare Paul Watson. Besättningen kunde dock senare räddas av ett intilliggande skepp och alla klarade sig oskadda, men det är förjävligt att sånt här får hända utan att den australienska kustbevakningen hjälper till.

Sea Shepherd lovar dock att inte dra sig tillbaka på grund av händelsen utan ser det hela som en annledning till att fortsätta. Det som inträffade visar ur desperata Japanerna är, som använder kroppsligt våld för att fortsätta med sin industri. Tidigare har de både använt sig av spionflygplan och spionfartyg för att kunna hålla sig undan SSCS.

Jag säger bara "Go Go Sea Shepherd !", ni gör det enda rätta !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0